Poročilo 30.4.2018

V soboto 21.4. smo imele organiziran izlet v Tavistock. Ob 9:30 smo se zbrali na dogovorjenem mestu. Med potjo smo se velikokrat ustavili, saj je bila le-ta zelo zanimiva in čudovita. Tako smo si lahko na raznih krajih ogledovali naravne lepote tistega dela Anglije. Ko smo prispeli v Tavistock nam je vodič povedal nekaj značilnosti o mestu in smo nato imeli dve uri časa, da ga tudi sami raziščemo.

Ker se je prof. Karmen Mekota v soboto vrnila v Slovenijo, se nam je v nedeljo 22.4. pridružila prof. Tanja Šircelj. Učenke so ji razkazale mesto in prof. je bila nad njim zelo navdušena. Vse smo bile vesele njenega prihoda.

Tako kot vsak, smo tudi ta torkov večer preživele v Tellus-u, kjer so potekale karaoke. Skupaj smo prepevali in se zabavali v družbi Špancev, Čehov, Turkov in Francozov. Anastasija in Tejka sta ponovno blesteli.

V sredo je potekal tipičen delaven dan, v četrtek pa je ponovno sledilo druženje v Tellus-u. Pridružile smo se pogovornemu večeru. Tema so bili hobiji. Vsaka je bila v paru s članom iz druge države. Tako smo lahko pokazale naše znanje angleščine. Nato smo nekaj hobijev tudi predstavili in med predstavitvami smo se zelo zabavali.

Vse punce smo se že zelo ”udomačile” v vrtcih in s polno paro opravljamo delo, ki nam je zelo pri srcu. Se že veselimo naslednjega tedna!

Projekt lahko spremljate tudi na facebooku na naši strani Srednja šola Izola. Povezava do fotografij se nahaja na sledeči povezavi: Link