Poročilo 08. 05. 2018

V soboto, 28. 4. 2018 smo bile na zadnjem izletu – odpeljale smo se proti zahodu.   St. Michael’s je otoček, ki je dostopen le v času oseke. Sprehodile smo se do njega po kamniti »causeway«  St. Ives je priljubljeno počitniško mestece ob oceanu. Pogled na morje je bil neverjeten, zato smo tam naredili veliko slik. Zanimivost so galebi, ki obiskovalcem iz rod kradejo hrano. Naša prof. Šircelj je bil tako žrtev galebjega napada na sladoled, smejali smo se do solz.

V torek smo bile seveda  ponovno na karaokah – pele smo posamično, v parih in skupinsko. V petju so z nami uživali še Turki, Poljaki in Čehi.

Četrtkov večer smo preživele delno pri profesoričini gostiteljici, kjer je potekala evalvacija celega tedna, delno pa na Tellus-u,  kjer smo se udeležile ure konverzacije.

V petek, 4. 5. 2018, je v Tellus-u potekala slovesnost,  na kateri smo prejele potrdila o opravljenem praktičnem usposabljanju v Angliji.

Sobota je bila dan odhoda. Že zdaj vemo, da bomo pogrešale ta kraj in tukajšnje ljudi. Ostali nam bodo v prečudovitem spominu.

Projekt lahko spremljate tudi na facebooku na naši strani Srednja šola Izola.