2. POROČILO SKUPINE ZDRAVSTVENE NEGE OD 2.6 DO 8.6. 2018

V soboto, 2. 6. 2018 smo se zjutraj odpravili na izlet v mesto Torquay. Ogledali smo si Kents Cavern, kjer so nas popeljali v obdobje jamskih ljudi. Z zvočnimi in svetlobnimi učinki so nam prikazali njihovo življenje. Po ogledu smo se odpeljali v mesto, kjer smo imeli čas, da si ga sami ogledamo. Nekateri smo obiskali  mestni živalski vrt in akvarij. Deležni smo bili tudi letalskih akrobacij, ki jih nismo pričakovali.

V nedeljo,  3. 6. 2018 smo se dogovorili za ogled destilarne gina, kjer so nam razkazali in razložili postopek proizvodnje. Po ogledu smo se odpravili do Barbicana.

Čez teden sta nas na delovnem mestu obiskovali profesorica Bačar  in Nikki, organizatorka  iz Tellusa, s katerima smo imeli intervju o gostiteljih, delavnem mestu ter našem počutju v Plymouthu.

V torek,  5. 6. 2018 smo imeli večer karaok, kjer smo se z dijaki iz drugih držav, kot so Francija, Češka, Slovaška in Poljska družili in se zabavali.

V petek,  8. 6. 2018 smo se s profesorico Bačar dogovorili, da skupaj preživimo njen zadnji dan v Plymouthu.

Na novo okolje smo se privadili in brez težav raziskujemo mesto. Ljudje so prijazni in vedno pripravljeni pomagati. Družine so nas lepo sprejele in nam želijo polepšati naše bivanje. Kar ne moremo verjeti, da sta za nami že dva tedna.

Lep pozdrav.

Projekt lahko spremljate tudi na facebooku na naši strani Srednja šola Izola. Povezava do fotografij se nahaja na sledeči povezavi: Link